Sunday, May 4, 2008

makan-makan

3.Mei.2007 (Sabtu) somewhere in Subang (Dekat depan Terminal 3 Subang kot) ada acara makan-makan kat kedai sea food Lala Cheng.. Organizernyer Mookie from JB meh....



ikan per tur..lain macam jer bentuknyer... sama paku di masak belacan:-P

Antara yang hadir.... makan2 jangan tak makan... semua 11 orang.. Bruang madu takder..dengarnya dah ada diner hr khamis lalu kan..tak ajak kiter pun..
Organizer yang bZZ mengchek pics yang di ambil... (betul ker bahasa aku ni)
dah abis makan.... licin, nasib baik aku xabik lunch hari ni....

Ahad...dapat la aku balik ipoh meh hari ni..dah 2 minggu tinggal opis...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com