Wednesday, December 19, 2007

KLCC -

Sementara menunggu kain kering...
Real storynye, aku tunggu kain aku abis di basuh oleh maid korea aku... sempat gak aku upload beberapa pcs ni, yang aku abik petang semalam.. mengunakan camera olympus €510 dengan lence 14-42 mm jer (buat pengetahuan abg Josh & add lences 40-150mm jer-tak la sepanjang yg abg punyer lence (jangan pkr lain lak))
Aku pun masih confius nak balik ker x kampung ni, klu nak balik kan kena lalu ikut Seremban-air hitam-kluang-mersing. panjang gak pejalanan nya, lepas memandu beberapa hari ni, kepala pun dah nak tonteng...
Tp pengalaman pertama drive kat KL best gak, siap silap masuk jalan lg... tapi tu bukan menda yang nak di ceritakan. cuma nak share pics yang aku abik semalam lepas abis pgm kat vistana hotel. sempat gak jejalan sesorang ke KLCC.... sila-silakan lah...
Turun monorel kat bukit nenas..ingatkan dekat, meleleh gak aku berjalan, jd singgah kat MTC abik pics..biasa lalu jer jalan ni, xder nak singgahnyer... bila masuk menarik lak...

Kat MTC ni, siap ada Saloma bristro lagi... tp macam xder orng jer. belum buka lagi kot... ataw...
KLCC, aku sampai area ni dalam 6.20pm kot, saja jer nak abik pluang abik pics malam lak. jd ala2 senja gitu picsnya. og pun ramai kat situ...









Dah masuk waktu magrib, singgah la di permata KLCC, lama benar tak singgah kat sini, biasa solat kat dalam jer, memandangkan masih lagi ber musafir, jd boleh la aku berjamak di sini skali ngan Isyak...Ingat tuan-tuan, jangan tinggalkan solat walaupun apa terjadi...



KLCC waktu malam.... ala-ala ceria gitu.... sakit gak la leher aku dok nganga ke atas..





nampak bulan 9 zuhijjah... malam ni orng dah wukuf di Arafah menandakan mulanya haji... bila la aku nak sampai kesana...
Apa2 hal pun
Selamat Hari Raya Aidil Adha


tahniah yang berjaya menunaikan Haji dan berkorban...
aku jer tak tau nak balik ke tidak, cuti lama ni..kekawan dah ada yang ajak beraya di perantauan.. banjir ooo Banjir:-(
Maid korea aku pun dan abis basih kain.... Nak suruh sapa lak sidaikan ni....



8 comments:

  1. fuuhh... cantik la gambar-gambar yang cute panda amik tu. Mentang-mentang kemre baru ye. Kalo dah ada duit lebih-lebih tu, invest ler telelens yang lebih panjang. Sesuai untuk amik gambar portrait.

    ReplyDelete
  2. ya la... cantik nya..mengagumkan... suka lah tengok mende mende cantik nih....klcc, south china sea, josh dan banyak lagi lah yg cantik cantik

    ReplyDelete
  3. Ehem ehem pengkomen kat atas ni, singgah blog orang lain pun pun sempat lagi nak ________ ye...
    Hehe sori ye Panda comel tumpang menyampuk sini jap...

    ReplyDelete
  4. Eh lupa lak nak komen pasal your pics - your KLCC shots are really beautiful... Tak pernah terpikir nak amik angle camtu before this.

    ReplyDelete
  5. Aik? klcc, south china sea dan josh??? hehehe

    ReplyDelete
  6. joshhhhh jgn buat buat tak faham yer...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com