Monday, June 22, 2009

Pertandingan Bina Badan - Open Perak 2009

binabadan 335

Setelah dua minggu tiada aktiviti menarik yang boleh dikongsi di blog ini, Panda telah dicadangkan untuk menyertai kejohanan Bina Badan terbuka Perak 2009, bukan sebagai peserta, tetapi untuk mengasah bakat dalam mengambil gambar event. Pada 20 Jun 2009 (Sabtu) yang lalu, seharian Panda di Ipoh Parade bersama-sama berpuluh-puluh orang yang lain berebut-rebut mengambil gambar.

My creation

Kejohanan yang melibatkan beberapa kategori, bermula dengan terbuka (peserta amatur yang tak pernah naik pentas), kemudian remaja (bawah 21 tahun), light weight, bawah 65kg dan heavy weight)

My creation

binabadan 341

Aksi penonton juga mencuit hati. Disamping berebut-rebut mengambil gambar. Bagi yang tahu akan mengomen macam masuk AF jugak la. Panda pun hanya kenal beberapa pengujung dan peserta sahaja. Itupun tidak lah pula bertegur sapa ketika di gym.

binabadan 290

Aksi sang Juara, dari TLDM Lumut dan akan mewakili Perak bagi pertandingan peringkat Kebangsaan. Beliau memenangi peringkat bawah 65kg dan Champion of the Champions...

6 comments:

  1. Hello! Nice meeting you at the event. You can check out my video of the evnt here.

    http://runwitme.blogspot.com/2009/06/mr-perak-2009.html

    ReplyDelete
  2. comelnya penonton..

    btw.. bawah 65kg??? tapi badan besar2..

    ReplyDelete
  3. TQ Mr Lim...
    Arep- dah MC bagitau camtur.. diorg xder berat lemak, just daging jer..walaupun besar xder la berat..

    ReplyDelete
  4. BINA BADAN .LEPAS ITU BELAJAR SILAT.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com