Sunday, March 1, 2009

Jatuh Cinta Lagi?

P2058879

Lagi menggunakan title yang meruntun perasaan untuk membacanya... Tapi memang nya aku jatuh cinta lagi, walaupun dah lama aku menaruh hati padanya, baru Sabtu (28.02.2009) lepas aku dapat memegangnya. Selama ini aku pandang dari jauh jer. Cuma masalahnya tak sanggup aku melukakan hati Wara yang dah bersama aku hampir 5 tahun. Dari zaman susah, mula-mula kerja hingga sekarang, Wara tak pernah menyusahkan (sikit-sikit tu adalah). Dia teman yang setia buat aku. Tapi bila dah hampir 5 tahun ini teringin lak aku nak cari yang baru. Yang lama dah londeh katanya. Kalau Wara dengar mesti dia merajuk kan? Pendamkan lah dulu nafsu gelora kau terhadap CT, tunggu lah 4 tahun lagi. Lepas aku tinggalkan Wara buat selama-lamanya, ataupun Wara tinggalkan aku. Mana-mana yang terdahulu.....

P2028456

Sejak dua menjak ini, mood nak update blog makin berkurangan. Mukin apa yang berlaku lebih kepada rutin dah tiada apa yang menarik untuk di kongsi. Selain opis gym dan makan-makan kat Pak Man di Medan Makan kat Flat Jln Ashby depan Greentownmall, tiada yang indah atau istimewa. Aku pun dok asyik layan CD Afgan yang diberikan oleh Attila sewaktu kembanya dari Medan. Makin lama makin sedap di dengar.... Sesuai ngan aku yang ala2 poyo ni (mengaku lak).

Khamis (05.09.2009) akan berangkat ke Padang dan seterusnya ke BUkit Tinggi Sumatra. harap keputusan yang bijak untuk travel dengan orang baru. Tambahan lak aku dah jadi semakin cerewet dalam travel memtravel. Ya lah, kita dah penat2 cari duit masa kerja. bila ada masa bercuti ni, rasa nak lesure jer..Tak banyak pikir just enjoy. Ini tak, hingga hari ini, banyak benda yang belum selesai. Jadi aku kasi denda berat kat partner aku ni. Biar dia rasa gabra..kuang300x. Panda bukan gi pakej. Just gamble jer..yang ada cuma tiket kapal tebang jer..lain-lain sema tak ada lagi. Ilternary Panda dah buat, yang lain orang lain buat.

Misi beijing 2009, tak pasti akan terlaksana atau tak, Rasanya nak pergi... Tapi tak tau tarikh yang sesuai. Bujet dah ada. Tapi klu jadi meminang CT, nak guna banyak duit gak...hantaranya dah RM15k, besar betul selera si CT ni.... Tengoklah, berapa lama lagi aku boleh kawal nafsu...

5 comments:

  1. Salam bapak Panda yg cute - lol ! Tahun lepas sy dan keluarga ke Padang & Bukit Tinggi gak. Travel arrange sendiri2 je. Nice scenery, cuma boring sikit sebab org pompuan asyik2 shopping ... shopping. If ur looking for quiet, cultural and relaxing vacation - yeah ! it is a good place. For ground travel, I suggest you make contact from here - rasanya susah kot kalau nak drive sendiri2 kat sana - jalan belit2 & sempit2, highway pun tak dak.

    ReplyDelete
  2. AnakPkn... ada cadangan xtuk hotel n tour? sebab satu benda pun xsetle lg... dah mula kuartir ni:-P

    ReplyDelete
  3. Can contact me le..... AnakPkn

    ReplyDelete
  4. Anak Pkn... xleh masuk la u punye blog:-P

    ReplyDelete
  5. ha ha ha. Saya peminat MEMBACA belog orang - blog sindiri tak pandai & malas buat lol. Send email to me le pendayung@gmail.com or I already added you name in YM.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com