Tuesday, January 27, 2009

Halal Konsultant@Kayns Resort, Port Dickson

My creation

23.01.2009 (Friday)- Panda anik emergency leave, walaupun paginya bersama-sama opismate di opis untuk meraikan majlis perpisahan Kak Tom (bukan tom-tom bak k) dan memulakan perjalanan jam 10 pagi dari opis bersama-sama fifi. Samai di stesen Komuter Sungai Buloh jam 1.30 pm, memang fifi bawak kereta slow yang amat. Naik komuter hingga ke Seremban, dan trus abik bas ke Port Dickson. Sempat lepak ngan colloque lama di Opis Port Dickson sebelum Bahrain datang pickup aku. Bahrain tengah handle kursus anjuran INSKEN di Kayns Resort. Kira aku menumpang kasih la semalaman disitu dengan ditanggung penuh.

P12480561

Tapi aku pun kena ada asignment gak, tugas aku abik pics peserta kursus Halal Konsultant ni, Some og pics & faces yang sempat aku upload... sesaja mengetest Flash FL-50 aku ni, almaklumlah amatur dan malas nak blajar lak tur....

My creation

Semlam sempat gak nonton 'Inkheart' tapi movie ni Ok-o jer, takder la best sangat pun. Ala-ala syok sendiri jer... tapi boleh lah nak menonton ngan keluarga. Grafiknya pun sikit jer...


Ingatkan nak nonton 'The red cliff' hari ini, malas lak na kuar... Weekend ni kot, tengok lah camne. klu boring jap lag pun aku kuar. Nonton kat cinema sesorang ni senang dapat tiket....

5 comments:

  1. Salam tok...buet penat jeak aku bawak jaket dockers yang berat tuh...sungguh membebankan...hehehe...nampak gayanya tunggu lah nnti bila bulan kembali mengambang....

    ReplyDelete
  2. xder rezki lagi..bila lagi nak turun semenanjung..mana tau aku free blh pickup...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com