Monday, April 7, 2008

Stesen Keretapi IPOH

30.03.2008 Ipoh, malam anugerah Bintang Popular, aku ataupun tempat whitecofee...
Jadi lepas tur sempat gak ke stesen keetapi ipoh yang famous tur, memang unik bangunan ni... baru lepas renovate untuk digunakan sebagai stesen komuter akhir tahun ni.... (dah terbawak camera, jadi on la..)Pemadangan depan, kat taman depan tur... hari lepas hujan, dan tak ramai, next train pun jam 10.30pm, orang kata banyak kupu-kupu kat sini, tapi xder lak aku nampak kupu-kupu berterbangan kat sini.. kemana agaknya lepas-lepas hujan ini:-P
Koridor yang baru di cat.... Sunyi dan suram.. ala-ala berhanu gitur..takder lah, gurau jer....





Ini adalah tambahan untuk komuter... kekadang terpikir jugak aku, naik bas ke KL dalam 2 jam 30 minit ke 3 jam, kalau naik komuter ntah berapa jam la baru sampai KL dengan perkhidmatan yang selalu delay dan lembab..siap mai tengah perjalanan lagi (dari pengalaman sendiri la...) dah la tambang pun mahal dari bas...





Jadi nikmati lah, jadi bila komuter Seremban - KL telah beroperasi nanti, boleh lah kekawan datang melawat panda yang kejauhan di utara naik komuter 5 jam ni.... boleh buat potluck... boleh abang Josh, beruang madu, shah, amazon, nixander, lina, nbc,crewcut, datuk, and ntah sesapa lagi yang tak disebut kat sini.... jangan merajuk nyer klu xsebut.... boleh datang lah k... kesian I kat sini sesoarng:-((



8 comments:

  1. alo...lama tak baca blog ko...menarik siot...

    eh, bg ucapan ek?...cayalah...

    aku belajar kat ipoh dulu...stesen keretapi ni macma scary jer kan..

    anyway, ada jual2 lagi ker kat depan stesen tu?...selalu ada dan ada kete lumba...ada lagi ker?..

    ReplyDelete
  2. Orait panda. Kalo ada masa sure kita pergi.

    Ye ke kesian sorang-sorang kat situ??

    Biler la panda ada masa untuk belajar swimming ni??

    ReplyDelete
  3. awieworld: Skg ni dah cantik n bersih.. (masih baru) dan kat depan tur dah jadi taman bunga da.. lanskapnye pun menarik, nanti klu g siang aku abik pics n post k..

    josh: makin bZZ meh,nak g gym pun dah xsempat, ni lak nak kena pakai swiming trunk:-P nanti i turun KL, boleh la...

    ReplyDelete
  4. sesiapa inginkan massage percuma, sila hubungi 012 3082056. Sila hubungi untuk tempahan

    ReplyDelete
  5. perkhidmatan massage percuma. Sila hubungi +6012 3082056.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com