Tuesday, November 3, 2009

Hari Keluarga...

PB017144


1 Nov 2009 (Ahad) berlangsungkawa lah program Hari Keluarga Pejabat kami, setelah diusahakan sejak beberapa bulan yang lalu. Program ini berlangsung di Sungai Klah Hot Spring, Sungkai. Maka berbondong-bondonglah warga kami ke sana bagi memeriahkan keadaaan atau sekadar pemerhati keadaaan.

PB017017

PB017003

PB017180

PB017103

Biarlah gambar menjadi saksi, tulisan dan bicara tidak lagi perlu. Walhal dah abis idea..Tak boleh nak fikir banyak, otak naik tepu yang amat. Terlalu lama tidak menggunakan otak agaknya, Tidak full capitalised...

PB017110

PB017014

Anyway, Panda will be in Kota Bahru thz weekend (6-9 November 2009), for office trip. On 6th November 2009, hoping to meet old friends there:-) Macam tunggang terbalik jer. makin teruk bahasa Panda ni, Tahun hadapan hendak sambung belajar lagi, tetapi makin teruk Englishnya...

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com