Friday, May 15, 2009

Ntah apa2

PC255458

Sepanjang minggu ini, selain meeting yang berpanjangan kerana program anugerah Qualiti peringkat zon utara yang akan berlangsung pada 19.05.2009 (selasa) ini. Panda tukang sibuk jer...

Pada masa yang sama bZZ dengan tempahan tiket flight untuk ke Bandong Indonesia, walhal pada mula cadangnya pada bulan Disember 2009 ini, tetapi bila Airasia melancarkan RM0 tiket, kami push ke bulan april 2010, sebab bilangannya meningkat ramai, kalau Panda pergi seorang, tak kisah bila-bila pun. So group Panda dah mencecah 17 orang, hanya 10 orang sahaja yang medapat tiket RM0, yang lain lambat bagi duit dan no IC, kena bayar mahal skit la.
Pening juga, lepas ini baru cari pakej ongroung kat sana lak, masing-masing nak pergi shooping, jadi sesuailah ada masa 11 bulan lagi untuk kumpul duit pakej dan belanja disana nanti...
Pada masa yang sama, sempat lah booking untuk ke Bintulu pada awal bulan Ogos 2009 dan ke Loas pada Februari 2010. Saigon, Vietnam pada Februari 2010 telah ditempah pada offer RM0 airasia yang lepas... Lepas ini kena jimat cermat dengan lebih lagi lah.. nak travel..
Next 2 week nak pergi Beijing & Shanghai. jangan lah H1N1 menganas dengan teruknya kat China... Semoga Panda selamat kembali....

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My World Travel....

my world traveller...
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com